Myself,yorself,themselves

19 Apr, 2019

Boljitak

Generalna — Autor pepeljugapn @ 15:48

Napokon krece na bolje. Bol za Kremcetom je tu, dolazi mi u snove...ostavila je prazninu. Ali jedan deo mog ziota je poceo da se poboljsava. Posao. Nije Bog zna sta, ali medju ljudima sam, radim sa ljudima i upoznala sam neke zaista divne osobe. Mladja koleginica je moja generacija, komunikativna, fina, potrudila se da me uputi i obuci kako treba. Devojka na mestu, potencijalna komsinica, osoba vredna upoznavanja. Cak i pored obaveza koje je imala, bila je na raspolaganju da pomogne. I starija koleginica je ok, ali generacija je generacija.

I moram da naglasim da svi imaju ogromno strpjenje  sa mnom. Jbg, dok ja skontam, moram vise puta da se konsultujem sa njima. Stranke koje dolaze su uglavnom ljubazne uz nekoliko izuzetaka gde ti svaki zivac zaigra koliko budes iziritiran. Ali i to proje.

Poenta je u tome sto sam, nakon dugo vremena srecna, ispunjena, korisna. Ponosna sam na sebe, bre. Izlazim iz svoje caure, druzim se sa ljudima, razvijam i poboljsavam socijalne vestine. Finasijska situacija ce se takodje poboljsati, ma sve krece na bolje. Cak i moj pogled na svet. Na kraju krajeva, uzivam u svom poslu i to jeste bitno. Da nam svima krene na bolje i da budemo srecni. Neke emocije nije vredno gajiti... 


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs